Det finns kreativa och roliga sätt att öka lönsamheten i ditt företag. Statistiken visar tydligt att människor är omåttligt förtjusta i visuellt innehåll och ägnar mer tid än någonsin åt att titta på videor. Visuellt innehåll har fördelen att uppfattas mycket snabbare än text, speciellt när det är rörligt innehåll som exempelvis animerad film. Animerad film väcker i synnerhet uppmärksamhet och är ett utmärkt sätt att öka kundernas engagemang för dina varumärken. Föga förvånande fungerar en animerad film som ett mycket effektivt verktyg för att få kunder att interagera med din webbplats – något som sin tur betyder ökade intäkter.

Investera i en animerad företagsfilm med humor

En sak är säker och det är att det är absolut värt att investera i en animerad företagsfilm i din marknadsföring. En varm rekommendation är att fylla företagsfilmen med humor eftersom detta passar utmärkt i animerade filmer. Dessutom är humor en mycket uppskattad form av marknadsföring eftersom alla gillar det som kan få dem att skratta.

Vidare har humor en rad fördelar i marknadsföring som är bra att känna till:

  • Skapar ett positivt intryck av varumärket.
  • Fångar uppmärksamheten.
  • Tenderar att vara lättare att minnas.
  • Förbättrar humöret och stämningen hos målgruppen.

Med tanke på ovanstående fördelar med humor är det värt att anlita ett bra produktionsbolag. Den bästa kandidaten är onekligen Explainer som är ledande i branschen och håller högsta kvalitet genom hela processen. Föga förvånande har Explainer arbetat med många välrenommerade organisationer och slår inte sällan sina kunder förväntningar. De har arbetat med bland annat Finfa som är en del av Svenskt Näringsliv, Avfall Sverige, Vattenfall AB och Myndigheten för delaktighet.

Receptet bakom Explainers framgång

Receptet bakom deras framgång är att Explainer alltid satsar 100 procent för att produktionerna ska slå kundernas förväntningar. Du kan själv se exempel på det här genom att klicka in på deras webbplats och kika på deras samtliga produktioner.

Det är ingen slump att Walt Disney Company är en världens största bolag. Animerade filmer fångar uppmärksamheten som inget annat genom en kombination av kreativitet och underhållning. Eftersom animerade filmer oftast används för underhållning kommer det att förknippas mycket mindre med marknadsföring, något som har fördelen att presentera ditt varumärke på ett bättre sätt än traditionella metoder.

Animerade filmer ger dig oändliga möjligheter att skapa minnesvärda intryck som varken behöver vara realistiska eller exakta. Så vänta inte, anlita Explainer för att skapa din nästa animerade företagsfilm med humor!

Divi