Ett gott skratt förlänger inte bara livet, det gör det roligare att leva. Humor har en fantastisk förmåga att förgylla vardagen – idag mer än någonsin. Med det aldrig sinande utbudet av podcasts, streamingtjänster, filmer och videor kan dina favoritkomiker följa med i mobilen överallt. Lyssna eller titta på allt som har med humor att göra på väg till skolan eller jobbet, på semestern eller hemma i sängen.

För att få bästa möjliga kvalitet på din upplevelse är det smart att satsa på en bra mobil. Skulle du vilja ha en riktigt högkvalitativ modell men inte riktigt har möjlighet att betala fullt nypris finns det idag ett fantastiskt alternativ. Du kan nämligen skaffa en begagnad Iphone till ett mycket överkomligt pris och som dessutom fortfarande har garanti. Telefonen är inspekterad och renoverad och är som ny. Om du vill kan du också dryga ut kassan genom att sälja din gamla modell.

Ny och gammal humor

Humor är litegrann som musik – den är alltid underhållande men olika komiker eller program passar olika bra enligt humöret och tillfället. När du är lite morgontrött och på väg till arbetsplatsen passar det ofta bättre med en kvick och insiktsfull podd som exempelvis David Batras reflektioner över olika nyheter eller Fördomspodden av Emil Persson, där kända svenskar utsätts för fördomsfulla frågor om sin personlighet. Är du duktig på engelska kan det vara kul att lyssna på Ricky Gervais Twitter-program där husdjur ställer meningslösa men roliga frågor till honom i stil med ”Skulle du hellre vara du i en hunds kropp eller en hund i en människas kropp om du var tvungen att välja?”. Gervais spekulerar i de olika möjligheterna och hans utdragna svar är ofta både roliga och geniala.

Streama dina favoritshower

Är du hemma eller sitter på buss eller tåg kan det vara kul att titta på någon av dina favoritshower. Du kan hitta allt ifrån äldre serier som Vänner eller Seinfeld till det senaste inom komedi. Skaffa ett par hörlurar för att kunna titta ostört och vill du ha en större skärm kan du även hitta begagnade iPads och Apple TV för maximal upplevelse.

Divi